referentie – ORIO architecten, Michel Post

`Ik vind je als persoon bijzonder prettig in de omgang. Je bent warm, hartelijk en eerlijk. Daarbij denk je graag mee in oplossingen, iets wat ik bijzonder op prijs stel in relatie tot de ontwerpen die ik graag gebouwd wil zien worden. Ik vind het goed dat je jezelf beschermt door een beperking te stellen aan de omvang van de projecten, wat het voor mij duidelijk maakt wanneer ik iets wel of niet aan je kan voorleggen. Over de snelheid van werken en de correctheid van nakomen van afspraken alleen maar lof.

De prijs die je vraagt is markt conform, maar de kwaliteit die je levert is veel hoger. Met name de 3d uitwerking van de constructie geeft altijd veel inzicht in hoe bepaalde elementen op elkaar aansluiten.´

ir. Michel Post
directeur ORIO architecten, voorzitter Strobouw Nederland

ORIO architecten - Michel Post